dimarts, 31 de gener del 2012

Pels camins del Bages V

Hola manrussos,

Recentment he fet un parell de rutes a prop de terres manrussianes i les vull compartir amb vosaltres. Les dues són rutes per fer a peu.

La primera és l'itinerari de la 4a cursa del Circuit Arcs de curses de muntanya, celebrada a Súria el 22 de gener. Es tracta d'una cursa tècnica de 12,5km amb més de 700m de desnivell positiu, bon percentatge de corriols i unes quantes rampes amb més d'un 20% de pendent. Una ruta molt recomanable i un entrenament durillo i disfruton al costat de Manrússia. Des d'aquí vull felicitar a la gent d'Anbaso pel traçat d'una de les millors curses de muntanya de la comarca.




La segona és una ruta circular amb sortida i arribada a Collbató, passant per les Coves del Salnitre, la Santa Cova, el Monestir de Montserrat i Sant Miquel. 14 km de còdols montserratins amb un desnivell entre els 700 i els 800m (el Wikiloc s'ha tornat boig i diu 1.700). 1h 35' esbufegant darrere el Marsinyeitor que es queixava que el seu genoll biònic grinyolava. Ruta bastant tècnica, amb desnivell només començar i tranquilitat assegurada (almenys entre setmana).



En fi, dos recorreguts similars per la llargada i el desnivell, però en terrenys molt diferents, els dos tècnics i disfrutons.

Salut manrussos!

6 comentaris:

Farreti ha dit...

Bons entrenos!! Veig que comences a estar molt friqui.
Si la setmana vinent trobo una estoneta anirá a catar la cursa de Súria.
A tope!!

marc ha dit...

Hi ha grans llibres...la Bíblia...Els Pilars de la Terra...i pels camins del Bages, que ja comença a engreixar-se!! bonaa!

Què Ciscu Granollers?? Joan??
El Lluc té dues inscripcions orfes!

Anònim ha dit...

Bé Ciscu bé!! Fent els deures! Vaia un ploramiques aquest! Dilluns que ve si no estas gaire repercutit de la mitja li fotem tonyina de nou per kalamontse! Gassssssssss

Marsi

Farreti ha dit...

Marc:: les mitges d'asfalt són per homes i no em sento preparat. Ja publicareu quines marques feu

marc ha dit...

Homes??? això venint d'un boig koala com tu no sona gens bé! Esperem tenir un resultat digne!
Diuen que hi haurà el campió del món de Maratons...ni en la foto el veurem jejeje

Ciscu ha dit...

Nanuuus!!!

Demà em sembla que faré bondat Marsi, que estic un pèl crujit. Al final 1:34:30 a la mitja de Granollers.