dilluns, 1 d’agost del 2011

Formentera II

3ª ETAPA: 6 h de rem.
AVUI SÍ!!

En aquest dia vaig entendre perquè la gent li agrada fer caiac! Vam sortir a quarts de set del matí en un mar que semblava una alfombra d’aigua tan tranquil·la que em sabia greu trencar-la amb el rem. Després de passar les platges boniques de Migjorn, vam enfilar el braç del cap de Barbària. Tot de penya-segats i construccions rocoses dignes de ser admirades des del mar.






Platges de Migjorn

Abans d’arribar a Cala Saona (platja idílica d’aigües blaves però massificada) vam fer parada a un parell de coves.La primera, poca història, però la segona era d’allò més curiosa (A2). A simple vista no es veu, però vam trobar un lloc per deixar els kayaks i per un passadís arribaves a un “pou” fent un salt. Allà hi havia un sifó que no vam poder fer degut a que a la sortida hi havia un munt de meduses.
Cap de Barbària, lloc que surt a Lucía y el sexo.

En aquest tram, i ja en un mar en calma preciós, feiem avituallament i banyet a cala Saona (A3), però entre tant “yate” i gent a la sorra, vam decidir anar a buscar algun lloc per bussejar una mica. Deu minuts a munt, vam parar en un caló prop d’Es caló d’en Trull on vam gaudir d’un fons marí preciós.


Cala Saona

La resta ja té poca història, 1h’30min per arribar altre cop a l’estany des peix, lloc on ja deixàvem (per fi) els caiacs :)

En resum, una molt bona experiència, físicament exigent i que requereix de perseverança i d’actitud mental.

Salut, aigua i Formentera!



4 comentaris:

Ciscu ha dit...

Ben treballat Mr. Robocop!!

Dos grans posts, si senyor!!

La diversitat de tipus de lletra utilitzats els fan encara més acollonants. Jejejejeje

Molt bé nanu!! Gran ruta i millor crònica, ara ja saps què et toca ... CARROS DE FUCK!!

malayalam ha dit...

Home, aquests són d'aquells posts que generen enveja... anava a dir sana, però crec que de l'altra també en generen una mica! JUJUJU!

Per cert Ciscu, això de la diversitat de lletes a mi també em passa, i no hi ha collons de que quedi bé. Per casualitat no saps pas com solucionar-ho? Ara que ho penso, potser el Marc ho ha fet expressament... no crec, no?

marc ha dit...

Això de les lletres em va fer anar de cul! i al final va sortir com la millor de les amanides caligràfiques! quins collons tiu!

Ciscu si m'envies les 4 fotos de Carros intentaré fer la crònica! tot i que tenia moltíssimes ganes que ens deleitessis amb la teva prosa manrussiana tan selecte! (ahir llegia anteriors posts, què bo el que vas penjar...la batalla de l'aneto!)

Per cert, vaig veure el de tuc de molhieres! Penso que pot ser un bon pic per fer!!!!!

Laura ha dit...

Hola! Voldria fer-te una pregunta... Aquest estiu volem fer la volta a l'illa com vosaltres però estem tenint problemes perquè ens lloguin un caiac diversos dies. Em podries dir on el vau llogar vosaltres? Moltes gràcies.