dilluns, 20 de desembre del 2010

Noves manrusses!
El passat dissabte un grup de manrussos ens vam posar el "traje" cultural, i vam anar a fer una excursioneta per la capital. El programa era:
Matí : visita al CCCB a veure l'exposició del World Photo Press.
Tarda: Al Poliorama El Mètode Grönholm.
Vespre: Espanyol-Barça

Com sempre que ens reunim els manrussos per fer algun planning, algun contratemps ha d'aparèixer. Doncs sí, aquest cop també! Tot just quan ens disposàvem a comprar les entrades per a l'exposició de fotos, ens diu el noi que fa tres setmanes que es va acabar. Que actualment està a Tel Aviv. Petit error de grup que vam assumir amb humor i bona cara. Llavors vam entrar a veure una exposició de laberints, que si més no va resultar curiosa.

Un cop fora del museu, dinaret de menú i cap al Poliorama, on ens vam trobar amb el Lluc que venia d'un dia estressant (el dia abans li van rebentar el vidre del cotxe i li van robar objectes varis). Ull a Barcelona!

A les sis i poc ja estàvem asseguts a les butaques a punt de gaudir d'una bona obra de teatre. El mètode ens va agradar força, i vam coincidir que són uns actorassos! Personalment el "fede" del cor de la ciutat potser és el més fluix.
Al acabar, a corre cuita a buscar un bareto per veure el partit. Vam trobar-ne un de puta mare, vam poder seure i en Jaume ben a prop de la TV. La resta ja la sabeu, una altra maneta a l'etern rival conciutadà!

Ah! i a l'endemà en Ciscu, Adri, Lluc i un present, vam desafiar les baixes temperatures de Navarcles i vam córrer la Bell Race que organitzava el Vèrtic. Els resultats prou bons, tot i que la forma col·lectica se'ns dubte que és millorable.

Fins a la propera!

3 comentaris:

Jaume ha dit...

Només ha faltat una cosa a la crònica: com vau quedar a la cursa? si no dius res entendré que el Lluc va arribar abans!!

Jaume ha dit...

Només ha faltat una cosa a la crònica: com vau quedar a la cursa? si no dius res entendré que el Lluc va arribar abans!!

Ciscu ha dit...

I al teatre vau seure junts i tot?? Em pensava que ja no estava de moda això!!