dijous, 25 de setembre del 2008

Finde a la Vall de Boí

Hola manrussos,

Això està més mort que Futurama i la Sharon Tate junts!!!

Sort de mi que escric quasi cada dia que sinó,... Menys feisbuc i més postejar, que el feisbuc és un càncer (un piasso de melanoma gordo y jugoso con sabor a churrasco) Que tingueu molts amics al feisbuc no vol dir que els tingueu a la vida real listillos!!! El feisbuc us està absorbint i esteu perdent el valor per les tradicions arrelades a la nostra vida des de fa temps com el blog de Manrússia.

Post or die!! Posteja o mor!!! Posten oder schinguen!!! ( o algu així)

Bueno, acabada la meva rabieta, escric el que realment era el motiu del meu post.

El dissabte 4 d'octubre fan una festa-compe d'escalada a la Vall de Boí. Ja sé que molt pocs o cap dels que llegireu aquest post (si és que el llegeix algú) us sentiu mínimament atrets per l'escalada, però el plan pinta bastant guapo.
Tot comença a les 10 del matí amb una compe d'escalada en bloc a prop de l'Estany de Cavallers (un lloc preciós). Llavors hi ha un dinar de carnaca que es prolonga fins ben entrada la tarda i al vespre una compe d'escalada de velocitat per les parets del poble de Boí, tot acaba amb party, sorteig de material,... Nosaltres hem pensat de pujar el divendres i tornar diumenge pq hi ha un bon calvari de cotxe. Hem pensat pillar-nos un apartament, perquè allà dalt fa rasqueta a la nit i si fes mal temps tindríem un lloc on aixoplugar-nos.
Adjunto el póster de presentació, que és l'únic anunci semi-oficial que he pogut trobar.




Ja sé que és molt improbable que algú s'animi a pujar arrel d'aquest post, però bueno, fem una mica de modesta propaganda a una bona iniciativa com aquesta.

Post or die!! I a veure si algú s'anima a pujar caratxus!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ciscu... vine amb nosaltreeeees... vine amb nosaltressss al fasebuuuuuuc... el fasebuc és bó... el fasebuc t'estima...

Fitó ha dit...

Estem al facebook! Però que Manrussia no mori!! No morirà mai mai mai mai axú axú axú (tornada de Bola de Drac Z). I aviso pistolada: d'aquí res cau el meu post de l'Oktoberfest, que hi vaig el finde passat. Però 6q, fes-te un facebook, va, ja vas resistir prou amb el mòbil, ja està bé. Que tens l'Anna tot el dia ficada al Facebook que la pillem sempre! Va!

Una abraçada a tots!!

Fins aviat!

Albert