divendres, 29 d’octubre del 2010

Cap de setmana al Port del Comte

Com ja sabeu, el passat cap de setmana estava programat una sortideta boletaire al Port del Comte! Doncs la Marina Rojo s'ho curra i ens va muntar uns dies de puta mare.
Alguns anaven, altres tornaven, ara vinc ara no, i al final una bona tropa vam estar gaudint d'una caseta de fusta que fot sommiar!!!
L'exepdició núm.1. va partir dissabte pel matí a la caça del bolet perdut! I déu ni dó el què van trobar: milions de camagrocs, alguns rovellons, llanegues poques i comptats becs de perdiu. Quan aquí el mendas, hores després va fer acte de presència, se li va oferir una truita de camagrocs que ben a gust la vam engolir. I això que en comptes de truita podriem dir que va resultar sent bolets amb una mica d'ou jeje en Ciscu ho va salvar prou bé. Mentres, l'Alba li fotia canya la foc donant-li vida per tal de fer unes patates al caliu caliu del foc. D'altres restàvem ageguts al sofà per a què aquest no es refredés...(recordeu-me que si surto, vagi a dormir abans de les 6 del matí ). Amb tot això, i ja amb la nit caiguda, el fred ens garantía el patiment a l'exterior, mentre el Lluc escalfava la barbacoa a ritme de secador, què rústic! I els demés doncs cap aquí i cap allà, vinet amunt vinet avall. Després de sopar, jocs, tertúlia i a dormir que a l'endemà sortia l'expedició núm.2. Diumenge vora les 11 marxàvem ja per camins solsonins en busca del preuat bolet. L'amic fred es comportava, però el cistell no s'omplia. Al final, cop de sort i rovellonada al cantuu i un bon grapat de fredolics trobats in extremis per a en Ciscu. (jo encara penso que els portava amagats a l'escrot i que éren comprats del dia anterior...)

Al tornar a Manresa vam repartir-nos la troballa dels dos dies, i farts de bolets vam tornar a la rutina dels dilluns, dimarts...i ep! ja som divendres i dilluns és festa!

Bona castanyada tingueu! Halloween no cal...






I ojuuuu a la mímica... tortuga i metamorfosi!!! I anàvem ben serens!






3 comentaris:

Ciscu ha dit...

Molt bona la metamorfosi!!!

I per cert, tants fredolics com vaig trobar era impossible portar-los amagats a l'escrot! Hauria d'haver portat una motxila. I a més a més eren d'aquells gruixuts amb el barret abellutat... Boníssims!!

Jaume ha dit...

Això és poesia en estat pur nanu!!!
Al Martí i Pol, l'Espriu i al Pere IV els hauries de dir: QUE N'APRENGUIN.

marc ha dit...

home poesia poesia tampoc eh! sempre ens inspirarem en la prosa cisquesiana!!!
Això sí fent de granota estic brutal!! jaja però no tant com la tortuga de l'anna!!