dijous, 16 de setembre del 2010

Supertramp al Sant Jordi

Aquest dissabte dia 18 de setembre l'Adrià i jo assistirem al concert de Supertramp al Palau Sant Jordi. L'Adrià, que va ser el concursant més ràpid, va guanyar l'entrada que vaig sortejar via correu electrònic. L'única condició era que la persona que es quedés amb l'entrada havia de fer de taxista i l'Adrià va comprendre que això era un tracte molt beneficiós pel concursant. Llàstima que la resta no ho vau saber apreciar perquè haguessiu tingut l'oportunitat de viure el gran directe d'aquesta banda de pop que va ser una de les formacions musicals més destacades de la dècada dels 70's. L'únic però és que el grup no ha aconseguit de convèncer a un dels seus membres més destacats, Roger Hodgson, perquè s'unís novament a la formació en aquest revival que els portarà per escenaris d'arreu del món.
Sí, ja sé que es tracta d'un grup de POP, però crec que aquesta etiqueta els fa molt poca justícia quan en el mateix sac hi podem trobar la Lady Gaga, els Mecano o molta altra bassura com aquesta. Supertramp no es caracteritza per fer una música comercial i facilona que t'enganxen l'estribillo de les cançons a la primera de canvi. A mi, el que més m'agrada d'aquest grup, és la secci´de vents que els acompanya, amb un saxo i una trompeta que són brutals.
Si cliqueu sobre el títol de l'article podreu disfrutar de la cançó From now on interpretada en directe a Berlín, el tros final de la cançó és el més extasiant.