dilluns, 26 de juliol del 2010

Las Vegas, amb una vegada n'hi ha prou

Salut manrussos!!!

Us escric aquestes ratlles, que espero completar en varis fascicles, amb l'ànim de compartir les experiències viscudes en les nostres vacances als EUA i orientar-vos per tal que pugueu repetir els nostres encerts i evitar els nostres errors.

La primera parada en la nostra ruta pel gens salvatge Far West, va ser Las Vegas. Tothom té al cap la imatge típica de Las Vegas: Alcohol, joc i casaments horteres. Però quines són les imatges que romandran a la meva memòria per a la posteritat:
- Gordos llardosos, amb Cocacoles de 2 litres, esperant que un joc somníferament iteratiu converteixi els cèntims en mil·lions, mentres el tamburet s'incrusta progressivament en la seva persona.

L'Anna no gosava acostar-se més al gordo
per por que col·lapsés en un forat negre
i es vegés absorbida per un dels seus michelins.


- Hotels faraònics, tant pel tamany com per la megalomania del propietari, que permeten al s ramats de gordos donar la volta a un món de cartró-pedra sense haver de patir la sufocant temperatura de l'exterior.




- Calor infernal que envaeix cada racó d'una ciutat amb aspecte de polígon industrial i que s'expandeix desenfrenada per una vall desèrtica i enclotada sense conèixer què són el vent i els núvols.


- I moltes coses més: espectacles eròtics, de màgia, d'humor i del Circ du Soleil. Cambreres maduretes ensenyant la mercaderia. Taules de pòquer amb aposta mínima de 1.000 dòlars. Mega-espectacles gratuïts. Cartells de neó. Cerveses a 7 dòlars...

Com diu el títol del post, anant-hi una vegada n'hi ha prou. Si hi aneu a fer el turista normalet (és a dir, mirant de no gastar gaire i veure el màxim de coses) simplement és ... curiós de veure. Si hi aneu amb la intenció de tirar la casa per la finestra (és a dir, jugar i beure fins a caure rodó en un bar de show girls, vestit d'Elvis) necessitareu MOLTA pasta.

Un consell, tant si trieu anar de turista normalet com tirar la casa per la finestra, tireu-vos al botellón!!! Tots els hotels tenen màquines de gel. Passeu pel 7-eleven, carregueu, refresqueu i disfruteu.

Fins al pròxim fascicle manrussos!!


2 comentaris:

marc ha dit...

Ben escrit nanu!

Jaume ha dit...

Ostres, merci per la informació. La veritat és que Las Vegas no és pas un d'aquells destins que més m'atrauen. Però després de llegir la crònia deixa'm suggerir-te un nou títol: "Las Vegas, amb zero vegades n'hi ha prou".