diumenge, 18 de gener del 2009

Oci i culturilla

Hola manrussos/es esteu vius o és que heu hivernat amb l'onada de fred siberià que s'ha instal·lat a les nostres contrades?

Res, només volia donar una mica de vidilla al blog i fer-vos un parell de propostes que rebreu amb gran entusiasme (no en tinc cap dubte): la primera és d'aquest dijous que ve dia 22 de gener. A la sala petita del Kursaal actuen en Manel Camp (piano) i en Llibert Fortuny (saxo) que fan peces de Mozart en clau de jazz... tranquils, no us poseu nerviosos que encara queden entrades i hi ha lloc per tothom!!! a més l'Adrià era l'únic fitxatge que tenia per aquesta cita i a última hora ha saltat de la convocatòria.

Aquí va la segona proposta: dijous dia 12 de febrer al mateix lloc actuen els Manel. Són un grupillo que van començar a sentir-se gràcies al sona9 i fan una música tranquila d'aire mediterrani. L'altre dia van tocar a Calaf i em van dir que el directe estava molt bé. Són enteretinguts.

Apa, ja ho sabeu... a Manresa, encara que sembli mentida, també es poden fer coses entre setmana en aquestes èpoques glaciars que ens tanquen a casa.

Au revoire (o per l'estil)

PD: Cisquesa, penja el video dels paquis a l'aeroport militar fent el terrorista suïcida.

1 comentari:

uri ha dit...

ja era hora!
que això està molt abandonat!
es veu que al serrat no hi arriba internete...
en fi, ens veiem a Manel segur i aquest dijous és una bona proposta!
salut!