divendres, 17 d’octubre del 2008

The Wire i Fringe

Hola manrussos,

Com que aquesta setmana estic tenint molt temps lliure estic aprofitant per culturitzar-me amb dues sèries de nova adquisició "Fringe" i "The Wire".

La primera és una sèrie nova del creador de "Perdidos" J.J. Abrams. És principalment autoconclusiva, cada episodi conté una història que comença i acaba i és una espècie de remake de "Expediente X" en versió més moderna (sense hombreres, cabells crespats ni tupés). Ara mateix van pel 5è episodi de la primera temporada.

La segona és una sèrie de polis (drogues, jutges, fiscals,...) que es desenvolupa a Baltimore. Fins ara n'han fet 5 temporades de 12 capítols cadascuna. És una sèrie molt realista, en què alguns actors secundaris s'interpreten a ells mateixos i moltes històries i personatges estan basats en la realitat. És una sèrie no autoconclusiva, els capítols es segueixen un darrere l'altre.

De moment, i trencant les expectatives recomano "The Wire". El fet que no sigui autoconclusiva provoca més addicció i el realisme de la sèrie fa que t'hi fiquis més a dins. A més a més, a "Fringe" es resolen molts dels casos a través de pseudociència, la qual cosa fa una mica de pestecilla. O ciència o ciència-ficció, però pseudociència pffffff.

De moment votem "The Wire", però tot pot canviar.

Curiosament a totes dues sèries hi surt un megacrack, el sr. Lance Reddick, interpretant papers quasi idèntics. És un home marcat pel seu jetu.



Salut manrusssos!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Jo només he vist els primers capóitols de la primera temporada de the Wire i em va molar, Fringe al principi pensava que podria estar bé però després de 5 capítols em començar a rallar una mica. Jo recomano sense cap mena de dubte Dexter i Californications com a grans sèries de la tele actual (Lost i Heroes no conten) especialment després de la debacle Prison Break. Una altra recomanació, True Blood, sèrie nova a càrrec del responsable de Six Feet Under, va de vampir i és molt freak. En Lance Reddick també és un dels jefes d'Oceanic Airlines a Lost.