dilluns, 3 de març del 2008

Calçotada a la vista!!!!!!

Ha arribat el moment d'agafar el toro pels cuerns i posar una data per la calçotada.

La opció A: còmoda i barata però un pèl llunyana i potser multitudinària és acompanyar la colla del Ricard Vilalta, Fargas,... més altra gent que se'ls apunta. La calçotada és el 29 de març i s'ha de confirmar assistència i pagar abans del 15, es fa en una casa que tenen a Solsona enmig de terreny cremat i val 12 eur.

La opció B: és fer un yomeloguisoyomelocomo com ja hem fet els dos anys passats, en aquest cas ens ho hauríem de currar tot però la cosa seria més íntima i podríem triar un lloc que ens anés més bé a tots.

La opció C: és que hi hagi alguna altra opció desconeguda per mi, com un lloc brutal que t'ho preparen i està tirat de preu o alguna mandonga per l'estil.

Salut i força el canut, i encara que postegi això també us envio mails pq el blog està més mort que el MAB (doble ració de calçots per qui endevini què volen dir les inicials) i conto que no ho llegirà ningú fins a mitjans de mes.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Voto l'opció B i comprometo a la Gemma (sense fer-li consulta prèvia, amb la qual cosa em jugo la vida) per fer la salsa de calçots ja que ella és de la terra, ah, si algú diu que els calçots es mengen amb salsa romesco patirà les conseqüències de l'anomenat Valls Final Combo Deadly Blood Raising per part de la Vallenca i jo no m'en faig responsable... he dit.