divendres, 8 de febrer del 2008

Karnaval Karnaval

Bones a tots manrussians i manrussianes!!!

Aquesta vegada toca Carnaval, de Colònia!! Que és dels més animals d'Europa!! I amb raó!! Tot comenca (ja sabeu que no tinc la c trencada aquí dalt) el dilluns al dematí després de demanar festa a la feina (com va fer tothom expepte els xinesos) agafant el tren a Aachen a les 10 del dematí acompanyats d'una caixa de cervesa i amb la pertinent disfressa de presoner. Arribar a Colònia sense la caixa de cervesa i comecar a esperar per trobar-nos tots. Ja hi som! Anem a veure la rua!! Agafem bons llocs (els alemanys saben bé el què fer en aquestes situacions) i mentres esperem a que passi comencem a comentar-li a la Polizei que si us plau que em portin a casa que això d'estar al carrer ho portava fatal. Mentre d'altres preguntant-los a les dones Polizei que perquè totes estaven tan bones i rebent com a resposta que debia ser cosa l'uniforme. Us imagineu fer broma així amb els mossos? Segur que no te n'adones i ja estàs emmanilllat, despullat, amb un casc de moto al cap perquè no tenteris de res i amb 40.000 càrrecs per 'descato a l'autoridad'...

Comenca la rua i tothom a cridar 'Kamele!!!', que s'assembla a caramels, però que en comptes d'això rebies tabletes de xocolata i altres dolco amb els que et podies fer benbé un àpa!! I quan passaven nens repartint, t'havies de posar a cobert!!! Quina mala llet que tenen els cabrons!!! S'acaba la rua i ai!! Quines coses!!! Ja vaig pet que entre carrosa i carrossa del kiosk del costat ens habituallàvem amb cervesetes!!! Hora d'anar cap al carrer del jovent!! Un carrer petat de bars que em va recordar a San Fermines, però en comptes de tothom blanc i vermell, les tonalitats eren bastant més esbojarrades.

Al final, tornada cap a la presó... Que sempre i falta gent!!!

Tingueu aquest aconteixement a l'agenda per l'any que ve!! És tot un aconteixement!!!

Una abracada a tothom!!

Albert.

P.D. Ja no he comentat que va ploure tot el dia, que apart de ser una costum, ningú li donava cap mena d'importància...

1 comentari:

Go ha dit...

Així que de presoner??!! Volem veure fotos!!! Volem veure fotos!! Quina enveja de carnaval, la veritat és que l'has pintat molt bé! Així que com tu has dit, queda anotat a l'agenda com excusa per l'any que ve!
Petó!